Cine suntem?

Obiectul principal de activitate al firmei AN & AN Company SRL îl reprezintă SERVICIILE PROFESIONALE DE PROJECT MANAGEMENT.

Un proiect este o alocare de resurse pe un anumit interval de timp, cu scopul de a atinge rezultatele prestabilite.

Managementul de proiect (project management) reprezinta identificarea, conceperea si urmarirea proiectelor astfel incat sa fie atinse rezultatele propuse cu incadrarea in resursele alocate si bugetul de timp disponibil.

Pe piata exista numeroase surse de finantare care pot fi accesate in vederea sustinerii proiectelor dvs., cele mai cunoscute dintre acestea fiind fondurile structurale sustinute din bugetul Uniunii Europene.

Noi va putem ajuta sa identificati si sa accesati cea mai potrivita sursa de finantare pentru proiectele dvs.

Ne-am castigat renumele in domeniul managementului de proiect pentru proiecte finantate din fonduri nerambursabile, respectiv scrierea si implementarea acestora, insa suntem interesati sa ne utilizam expertiza in toate situatiile in care principiile project managementului au aplicabilitate: infiintarea de noi unitati de productie/servicii sau modernizarea celor existente, realizarea de constructii, implementarea de solutii software, organizarea de evenimente, etc.

Serviciile noastre sunt gandite PENTRU SUCCESUL INVESTITIILOR DVS.!

Parteneri

Mondor Management

Mondor Management

Managementul Calității
Firmă formată din specialişti cu studii de nivel post-universitar sau doctoral şi competenţe de auditor cu certificate recunoscute de International Register of Certificated Auditors.
Ascent Soft

Ascent Soft

Soft pentru afaceri
Contribuim la dezvoltarea afacerii dumneavoastra folosindu-ne experienta de peste 14 ani în ceea ce priveste dezvoltarea și suportul sistemelor informatice destinate afacerilor.
Quadrus Concept

Quadrus Concept

Consultanță în tehnologia informației
Quadrus Concept SRL reprezintă garanția unei activități de consultanță în tehnologia informației prin numeroaselor proiecte implementate cu parteneri din țară și din străinătate.
ANPA Business & Finance

ANPA Business & Finance

Audit financiar
Oferim servicii de o calitate superioara, bazandu-ne in relatia cu partenerii nostri de afaceri pe valorile ce formeaza fundamentul companiei noastre: Integritate, Incredere, Profesionalism.